Lindsey Graham anunță urgia pentru Deep State: O mișcare guvernamentală formată din agenți CIA, FBI, Departamentul de Stat și Departamentul de Justiție a vrut să-l dea jos pe Trump. Venim după voi și după Bidens

0
173

Senatorul republican, Lindsey Graham, președintele Comisiei juridice din Congresul SUA, unul dintre cei mai puternici și de temut republicani, a admis ieri, într-o apariție la CBS News, în emisiunea Face The Nation, anunțată chiar și de Donald Trump, că ”agenți CIA, oameni din Departamentul de stat, avocați din Departamentul de Justiție și agenți FBI au o agendă politică pe care o urmează și s-a descoperit asta în timpul investigațiilor în privința mandatelor FISA”.

”Le apreciez serviciul, dar sunt agenți FBI care au luat legea în mâinile lor. Sunt agenți CIA care s-au apucat să facă ei legea. Sunt avocați ai Departamentului de Justiție care au mințit instanțele. A fost o mișcare, de când președintele Trump a fost ales, formată din oameni din guvernul nostru, care au vrut să-l dea jos”, a declarat Lindsey Graham.

Senatorul a anunțat că va continua cu și mai multă putere investigațiile în privința mandatelor Fisa, descoperite ilegale de Departamentul de Justiție, și recunoscute ca fiind ilegale de actualul director al FBI și de președintele instanței FISA, spunând că în curând vor fi audieri în Congres.   

Lindsey Graham, unul dintre cei mai respectați și puternici lideri republicani, a anunțat că îi va audia pe fostul director al FBI, Jim Comey, pe fostul director adjunct al FBI și mâna dreaptă a lui Comey, Andrew McCabe, și pe foștii procurori generali ai SUA, Sally Yates și Rod Rosenstein.

Cum ați putut să ratați atât de grav? Cum ați putut emite mandate împotriva cetățenilor americani bazate pe informații pe care nu vă puteați baza?”, a spus Lindsey Graham, care a precizat că el nu va fi ”republicanul Cristopher Steele”.

Ca atare, Graham l-a sfătuit public pe Rudy Giuliani, avocatul personal al președintelui Trump, să ofere toate informațiile pe care le are în privința relației Bidens- Ucraina către Departamentul de Justiție al SUA și către comisiile parlamentare pe intelligence pentru a fi verificate pentru a nu fi parte din diversiunea și propaganda Rusiei.

Vom pune întrebări și pe conflictul de interese care îl privește pe Hunter Biden. Departamentul de Stat a ignorat avertismentele în privința conflictului de interese. Este legitim să discutăm conflictul de interese al lui Hunter Biden. Cum a putut Joe Biden să se lupte cu adevărat cu corupția când fiul său statea în boardul Burisma? Ca atare, ne vom uita la conflictul de interese al lui Hunter Biden, ne vom uita la Joe Biden. Vicepreședinte Joe Biden, ce ai făcut tu când ți-au spus că fiul tău era în boardul Burisma? A subminat capacitatea lui de a lupta împotriva corupției. Ai luat în serios avertismentul? Evident că nu.

Vom întreba Departamentul de Stat, de ce nu ați făcut nimic în legătură cu acest conflict de interese? Când șeful de cabinet al lui John Kerry a fost avertizat în privința conflictului de interese al lui Hunter Biden cu Burisma, ce ați făcut, nimic, nu?  Este legitim. Voi face asta, voi ajunge la capătul acestor lucruri și a modului în care emiterea mandatelor pe siguranță națională FISA au eșuat și mă voi asigura că reformez sistemul ca să nu se mai întâmple din nou. De asemenea, episodul whistle blowerului trebuie investigat de procurorul general, Richard Burr”, a declarat Lindsey Graham.

Lasă un răspuns